Centuri AB och mina egna erfarenheter & åsikter

Jag har varit inne på sidan och tänkte berätta lite om detta för mina blogg besökare.

På Centuri AB kan ni även hitta utbildningar som då ordnar genom att utbildare kommer till din arbetsplats. Deras adress ligger på Kungsholmsgatan 21 i Stockholm. Det låter som om utbildningarna är skräddarsydda beroende på vilken typ av arbetsplats ni befinner er på.

Det som är fantastiskt är att alla elever får en egen dator där de kan utföra sin utbildning på. Om du vill anmäla dig till en utbildning som också är bindande så kan du gå in här och anmäla dig. Du får 50 % rabatt på nästa kurs när du har genomfört den första kursen.

Hälso och sjukvård Hälso och sjukvård tar upp just Lex Maria som innebär att personal inom vården har skyldighet att anmäla patienter som far illa när de får vård. Du måste då anmäla detta inom två månader till Inspektionen för vård och omsorg.

Historian om Lex Maria Lex Maria namnet kommer ursprungligen från att 4 personer dog på ett sjukhus som heter just Maria sjukhuset i Stockholm när avled till följd av felbehandling då de injicerades med desinfektionsmedel istället för med bedövningsmedel. Att man kan göra ett sådant misstag har jag svårt att förstå. Vem injicerar någon ens med desinfektionsmedel av misstag?

Kraft och Energi Kraft och Energi är det som Sverige tjänar mest på. Visste ni att energi är oändligt och att vi kan få energi från rymden helt kostnadsfritt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *