Vill du bli en framgångsrik företagare?

Jag har varit på lunchnätverket på M/S Carl Gustaf på en båt tillsammans med min mentor Pia Andersson som driver föreläsningen om marknadsföring.

Hur blir man framgångsrik?

Superhärligt att äta lunch på en båt och samtidigt få föreläsning om hur du blir en framgångsrik företagare med Pia Andersson som min mentor. Det roliga var när jag hade ett Skype möte med Pia och andra elever att de redan visste om att jag var på väg att bli invald i Stockholms Handelskammare. Jag kunde inte förstå var folk hade fått denna information i från. Informationen hade enligt den här mannen nått ut via medlemsbrev som jag själv ännu inte har fått ta del av. Det ska bli så spännande att få bli invald till Stockholms Handelskammare och detta går genom en advokat som jag senare kommer att berätta mer om. Nu på söndag ska jag vara cover för en bok som Pia Andersson kommer att ge ut för sin utbildning i marknadsföring.   Självklart hade jag med mig min press & media ansvarige för bloggen Mediamamman Emelie Andersson. På plats fanns även min Facebook administratör Lotta Carlberg som har gjort i ordning en Power Point presentation för mig som jag ska använda på mina föreläsningar. Lotta driver företaget bokaflerakunder.se.

Inredningsbutiken Himla med affärsnätverket Klara K.

I kväll är jag inbjuden på middag på inredningsbutiken Himla tillsammans med affärsnätverket Klara K. Jag kommer självklart att ha med mig min högra hand Emelie Andersson som är press & media ansvarig för min blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *