Marknadsföring utbildning

Jag går en utbildning som heter 5V till 5P med Pia Andersson som föreläsare. Vi som går utbildning finns i Uppsala och vi får lära oss om marknadsföring och hur vi når vår målgrupp.

Utbildningen är på 5 intensiva veckor och vi får hem material som vi går igenom och har Skype möten en gång i veckan. Jag träffar även min lärare och mentor Pia Andersson på lunchnätverket i Uppsala. Denna tisdag ska vi dessutom ha en föreläsning med henne.

Snart blir jag färdig med utbildning marknadsföring.

Jag pluggar då på biblioteket i Carolina Redeviva. En perfekt plats för att plugga strategisk marknadsföring på topp nivå.

Har jag blivit en arbetsnarkoman?

Jag har väldigt mycket emot mig och ändå vill visa att om någon med mitt handikapp kan klara sig så kan vem som helst klara sig. Det handlar inte om vilka hinder vi har utan det handlar om vilken vilja vi har. Jag har en stark vilja att komma över mina hinder med ordblindhet. Som en gåva för att jag är ordblind så skriver jag både med höger och vänster hand helt obehindrat. Det enda nackdelen är att när jag ska byta hand så kan jag i början känna mig yr tills jag har vant mig.

Det finns en plan med att jag nu går utbildningen i marknadsföring och för att nå min målgrupp. Jag håller på att i samarbete med Eriksson ge ut en bok. Än håller vi på att skriva på boken och är färdiga med 2 hela kapitel.

Ett svar på ”Marknadsföring utbildning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *