Blogg planerin med press & media

Inom en snar framtid kommer jag och blogg Emelie från Mediamamma.se träffa en stor person inom media branchen och för detta behöver göra en stor planering för en bra blogg.


Jag och Emelie tog en fika på Carolina Redeviva där Silverboken finns bevarat. Här planerar vi insiders och bevarar våra hemligheter väl tills det att vi har fått möta denna media person.

Att tänka på vid en intervju

Emelie berättar att det är viktigt att låta en person man intervjuar få tala färdigt och aldrig avbryta. Även om man kommer på en följdfråga mitt i så ska man vänta tills den man intervjuar sätter punkt på sin mening.

Art Clinic event i Göteborg där jag bjöd in Göteborgs största bloggare

Ni kan även gå in och läsa om bloggaren En chic mamma som jag skickade till Art Clinic event i Göteborg, för att hon är en av Göteborgs största bloggare. Jag har svårt att formulera mig då jag är dyslektiker. Jag fick i uppdrag att bjuda in stora bloggare till event som pågick i Göteborg då jag själv inte kunde närvara. Eventet handlar om fillers, botox och restylane dvs skönhetsindustrin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *