Min facebook administratör Lotta Carlberg från bokaflerakunder

hjälper mig med Power Point presentation som jag ska använda på mina föreläsningar framöver.

driver företaget bokaflerakunder.se

Bli inte en Power Point dödare

Jag var på en föreläsning med en person som hade bara text på sin Power Point och flera klagade på hur tråkig föreläsningen var. När du har en Power Point så ska du ha bild på varje och kanske 1-2 meningar på varje bild. Du ska absolut inte bara rada upp massor av punkter med text till för ingen kommer att orka läsa och desto mindre lyssna.

Ett svar på ”Min facebook administratör Lotta Carlberg från bokaflerakunder”

  1. Ja, det är en konst att kunna föreläsa med Powerpoint, det är få som behärskar det.

    Fast du kommer klara det galant!

    Tyvärr så har jag inte möjlighet att komma på föreläsningen du bjöd in mig till. Men vi får se till att träffas för det vore väldigt kul att äntligen ses IRL.

    You Rock!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *