När är det tillåtet att vara ensam? Experiment ensam med Marko Lehtosalo (Markoolio)

Har ni funderat på att i vissa situationer så är det inte lika accepterat att vara ensam? Äta lunch ute eller fika ensam är något många gör i dag.

Jag har inga problem att äta ensam, men jag är för social för att kunna sitta ensam och äta. Jag kan inte ens äta lunch hemma om jag inte har sällskap. Att gå på bröllop är nog något jag aldrig skulle kunna göra ensam då måste jag verkligen ha sällskap för folk tittar på alla som kliver in.

Nedan clip skickade till mig som handlar om Marko Lehtosalo (Markoolio) som ska testa ensamheten. Han börjar med att gå till en restaurang stand up komedi, där han är den enda i publiken. Det kommer läggas stort ansvar på honom för hur han ska reagera. Själv hade jag aldrig orkat lyssna ensam.

Jag själv har varit på kurs helt ensam och det var nog det jobbigaste jag gjort i mitt liv. All uppmärksamhet från läraren var på mig. Samtidigt så fick jag läraren helt för mig själv och under lunchen kunde jag ställa frågor utan att behöva trängas med andra elevers frågor. Anledningen till att jag var ensam var för att jag var den enda som hade anmält mig det datumet. I vanliga fall är man ca 20 elever så ni kan tänka er hur mycket energi som läraren tog av mig. Hon pratade som om vi vore flera personer i rummet, men alla uppgifterna och alla frågorna ställdes enbart till mig.

Ett svar på ”När är det tillåtet att vara ensam? Experiment ensam med Marko Lehtosalo (Markoolio)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *