Nu på lördag ska jag på workshop intution & Mediumskap hos Maria Therse Agerhill

Workshop: Intuition & Mediumskap med MariaTherese Bohman Agerhill

Din investering: 580 kr inkl boken ”Väck din mediala sida” i pocketformat samt fika Är du intresserad av medial utveckling? Vill du bli bättre på intuition och att läsa energier? Vill du ha inspiration från andevärlden? Då är det här en workshop för dig.

Under den här workshopen kommer vi att gå igenom olika typer av mediumskap, så som psychic, intuition, mentalt mediumskap, transmediumskap samt fysiskt mediumskap. Vi kommer att titta på vilka skillnader som finns och vad det innebär. Vi går djupare in på mentalt mediumskap och talar om hur man som medium tar till sig informationen från andevärlden.

Deltagarna kommer dessutom att få pröva på ett par övningar i intuition, psychic och meditation för att ta kontakt med andliga guider. Det kommer även finnas tid för frågor och diskussion kring medialitet.
Det finns också möjlighet att få boken ”Väck din mediala sida” och signerad av MariaTherese.

Workshopledare: Maria Therese Bohman Agerhill, dipl. medium och healer. Författare till boken “Väck din medial sida”. Utbildad av bl.a. Terry Evans samt på Arthur Findlay College i England.
Hon arbetar sedan 2004 som medium med privatsittningar och mediala demonstrationer (storseanser). Hon håller även kurser i mediumskap, healing och tarot samt har mediala workshopkvällar och meditationsgrupper.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *