Vill du vara med på event för parfymprovning?

Jag har fått hem mitt Fabergé ägg med parfym i.

Sedan jag var barn har jag använt samma parfym dvs Ombre Rose av Charles Brousseau. Allt började med att jag såg filmen Oz en fantastisk värld uppföljaren till Trollkarlen från Oz med Fairuza Balk i huvudrollen.

På bild nr 2 så är grinden till vindsrummet lik dekorationen på parfymen Ombre Rose och därför valde jag den parfymen när jag fick välja fritt vilken parfym jag ville ha i julklapp. Jag var då endast 11 år gammal och skulle få min första parfym. Sedan dess har jag inte bytt parfym.

Nu har jag funnit en ny parfym jag anser är minst lika god och det är den som Regina på Creoplan skickade till mig. Parfymen kan du beställa här.

3 svar på ”Vill du vara med på event för parfymprovning?”

  1. SV: Det är ju det! Jag ska köra in i kaklet till jag lyckas. Har jag inte jobbat på SvT innan jag dör så har jag misslyckats med livet typ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *