Flyers med bild av mig delas ut över hela Uppsala den 1 maj

I dag kommer jag att vara på slottsbacken för 1 maj och ta emot besökare. Varför jag ska ta emot dem kommer jag att avslöja i kväll.

Det kommer att delas ut flyers över hela Uppsala eftersom jag har en överraskning jag ska dela med alla demonstranter.

Valborg i Uppsala

På Valborg var det massor av folk i Uppsala med musik på Norrlands Nation. När jag var barn var det alltid varmt på Valborg, men numera är det ruskigt kallt varje år kanske för att folk inte ska vistas ute och göra något dumt. Detta är Guds verk att försöka få folk att stanna lite inomhus.  Det fanns 20 000 personer på ekonomikum parken rekord! Endast 100 antagna av polisen och 3 personer för misshandel. Det har varit en lugn Valborg i Uppsala enligt polisen.

Möte med hela Team Veckomagasinet 8 maj

Den 8 maj har jag möte med hela TEAM VECKOAGASINET för vi ska gå igenom den stora föreläsningen som äger rum i UPPSALA  27 maj med mig som värdinna och föreläsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *