OBH med kändisarna Hannah Widell och Jennie Walldén

OBH Nordica med Hannah Widell och  Mästerkocken Jennie Walldén och OBH Nordicas trendexpert Louise Undén diskuterade vi bland annat nordbornas  växande matintresse, trender och mycket mycket mer. Givetvis bjöds det på god mat framtagen av Jennie, spännande diskussioner, sneak-peaks av kommande produkter och fantastiska goodie bags.

Nedan ser ni Martina Olsson som bjuder in press och media till detta event.

Vi fick stekpanna, rapsolja, färska kryddor som basilika och kokbok av Hannah Widell i goodiebagen. De hade en tävling om att man skulle laga mat med innehållet och lägga upp det på sociala medier. Jag lagade med gröna bönor och rapsolja samt kryddade med basilikan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *