Jag har haft föreläsning för företagare på Business in heart

Business in Heart är ett nätverk för dig som vill komma i kontakt med andra företagare.

Det gick lysande att hålla föreläsningen det blev mycket skratt när jag började berätta om hur jag började med att blogga och vilka hinder jag mötte på vägen. Jag har ju bloggat i 7 år och kan inte tänka mig ett liv utan att blogga. Föreläsningen ägde rum på Clarion Hotell och vi började med frukost kl 07.15 och 07.40 började jag att föreläsa för dem.

Jag vill kunna minnas mina dagar oh kunna bläddra tillbaka till viktiga händelser ur mitt liv.

Jag föreläste i 20 minuter och sedan gav jag tid för frågor i publiken. Det var roligt att få svara på frågor och vissa visste precis vad jag talade om när vi gick in på näthatet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *