Butikschefsdagen på Krusenbergs Herrgård med hela mode Gallerian

Här kommer bilderna på Butikschefsdagen med samtliga chefer från alla butiker i mode Gallerian med coach Ida Hansson som föreläsare och retoriker.

Vi åkte från Uppsala kl 14.00 med gemensam buss och på vägen fick vi ställa varandra två och två 5 snabba frågor.

Kort om Ida Hanson

Retoriker, fil.mag och pedagog. Tidigare programredaktör vid SVT med fokus på yttrandefrihet och programpolitik. Ännu tidigare kapten & taleskvinna för svenska damlandslaget i simning. Olympisk finalist. En av de första svenska utövarna av hypnos och mental träning inom tävlingsidrotten.

Hedrad av Retorikmagasinets Retorikpris 2003. 2011 utsedd till ambassadör för kvinnors företagande genom Tiillväxtverket.

Verksam som utbildare, föreläsare och coach. Ingår i Retorikkollegiets arbetsgrupp Skola och Utbildning. Certifierad internationell coach, medlem i International Coaching Community, ICC och i Professional Speaking Association of Panama.

På plats hade vi även representant för reklambyrån One Motion Jenie Ström Business Unit Manager Advertising. Vi fick ta del av hur de jobbar på One Motion och saker som berörde vår Galleria. Det var intressant och lärorikt att ta del av.

Ett svar på ”Butikschefsdagen på Krusenbergs Herrgård med hela mode Gallerian”

  1. Anne, tack för dina fina bilder och generösa respons!

    Nöjet är på min sida! Det var roligt och stimulerande att få träffa dig och övriga butikschefer denna dag! Ni är en härlig grupp att arbeta tillsammans med!

    Lycka till med retoriken i butiken – och din blogg!

    Varma hälsningar
    Ida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *