Min andliga korrespondent Marina Thorzélius uppdaterar Workshop Helande Trumresor hos medium Maria Therese Agerhill Bohman

Team Veckomagasinet har ut ökats med två korrespondenter från Stockholm Jennie Forsén och inom det andliga eventen Marina Thorzelius.

Nu var det andlig event som jag inte kunde närvara på och därför skickar jag min uppdragsgivare för bloggen Veckomagasinet, nämligen Marina Thorzelius på en Workshop: Helande Trumresor hos Maria Therese Agerhill Bohman.

 Utdrag från Marina Thorzelius blogg mittvackrastejag 

Det är en väldigt häftig upplevelse, ljudet från trumman får verkligen hela kroppen att vibrera. Det är en helande resa man gör. Jag har hittills inte träffat någon som inte har en positiv upplevelse av att få vara med på en trumresa. Det blir en mycket djupare upplevelse, än en vanlig meditation. Så har du hittills inte provat på att vara med om en trumresa så kan jag varmt rekommendera det. Vill du läsa hela kan du gå in här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *