Medial sittning med Ingalill på mediala portalen

Jag har fått en vägledning av ett medium från mediala portalen

(Jag skriver nedan det hon sa och inom parantes mina egna åsikter.)

Det första som dyker upp är att jag är inne i en fas i livet just nu. Jag har haft det jobbigt och kämpigt. I yrkeslivet får jag många erbjudande en mörk man ger mig yrkesmöjligheter. Kan även vara en gråhårig som har varit mörk. Han öppnar den dörr och få möjligheter och vill få in mig och generar pengar.

Det handlar mycket om jobb kontrakt och pengar. Många vill dra med mig i olika håll och saker. Jag har en relation dvs har en man på min sida. Min man är handlingskraftig och god sinne för pengar. Han kan trolla med knäna. Egen företagare ser han ut att vara med mycket ansvar och drar i gång stora projekt.

Det känns som om det är i vår.  Jag får två önskningar uppfyllda som liknar varandra. Min farmor dyker upp som har väldigt pondus och är stabil. (Min farmor är inte min biologiska farmor, men det är den enda som jag kände. Hon hade en pondus och skrämde upp alla utom mig. Hon var inte fäst vid något barnbarn utan bara mig. Det var i varje fall hur jag kände mig i hennes närvaro att jag var speciell och utvald.) Hon visar en labyrint för jag har sökt och letat efter rätt väg. Hon visar ett armband och visar länken (Ett armband med uggla är faktiskt på väg till mig från ett företag som vill att jag ska skriva om deras smycken). Hon ställer fram ett par skor och vill att jag ska köpa nya skor och vara rädd om fötterna. Jag bör använda några med stöd dämpare. (Jag ska köpa skor med inlägg för jag har upptäckt att jag går konstigt så att mina skor blir slitna i förväg)

Hon talar om boende och ger henne en nyckel och kommer att flytta till något större. Det blir inte 2015.

Vännen drar energi för hon har själv för lite energi. Hon fastnar i tänkandet och är en martyr. Hon är lite bitter hon är inte stark och självständig. (Detta är en person som jag ofta frågar medium om. Jag undrar alltid om jag kan lita på denna person och alltid får jag svaret av olika medium att det inte är någon jag kan lita på. Jag har själv kunna känna att något inte stämmer med denna person som konstant försöker komma åt mig med olika medel, men jag vill ändå alltid ha en bekräftelse på att jag känner rätt om människan.)

Mina egna slutord om medium Ingalill från Medialaportalen

Hon hade en stark känsla som hon själv lät väldigt säker på. Hon var erfaren och hon använde både tarot och sina egna känslor som dök upp. Många gånger när jag ställer frågor till medium så kan jag känna att de inte förstår min fråga. Jag kände att Ingalill förstod vad det var jag frågade om bättre än många andra. Det är inte svaren som alltid är viktiga för mig utan att bli förstådd när jag ställer mina frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *