Taste PR INBJUDAN Förhandsvisning av prisbelönade filmen

Jag har blivit inbjuden till Förhandsvisning av prisbelönade filmen ”Hemma” av Taste PR (public relations).

Det romantiska dramat ”Hemma” av Maximilian Hult blir sommarens svenska film och har redan fångat festivalpublikens hjärtan runt om i världen samt vunnit flera priser. I den stjärnspäckade rollistan hittar vi Moa Gammel, Simon J Berger, Lia Boysen, Anita Wall och Lars Lind samt långfilmsdebuterande Erik Lundqvist. ”Hemma” har svensk biopremiär över hela landet den 11 juli.

”Hemma” har vunnit Grand Prix vid den internationella filmfestivalen i Prag där juryn lyfte fram filmens djupt mänskliga historia, dess humor och de lysande skådespelarinsatserna. Den har fått publikpriset på Asiens största filmfestival, den internationella filmfestivalen i Busan i Sydkorea och varit öppningsfilm under filmfestivalen Mannheim-Heidelberg där den även belönades med den ekumeniska juryns pris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *