Tina Rose från mentalstyling är både författare, medial och anhängare av attraktionslagen

Tina Rose är Mentalstyling, författare och anhängare av attraktionslagen precis som jag är.

Jag pratade i går med Tina Rose i telefon och berättade att jag som dyslektiker behöver lång tid på mig att läsa ut en bok. Hennes bok läste jag ut på en dag non stop. Detta för att det kändes som om hon talade direkt till mig genom sin bok. Tina Rose ville i detalj höra varför jag hade fastnat för den och inte kunde sluta läsa den helt enkelt.

Hon tar upp ämnet attraktionslagen som en röd tråd i hela boken. Hon hade innan hon skickade mig boken bett universum om vägledning och vips så hörde jag som Uppsalas största bloggare av mig till henne, då jag brinner för allt som har med attraktionslagen och tankens kraft att göra.

Tina föreläste på Kunskapsdagarna i Sundsvall med Cecilia Rockbabe. Tina ska nu till Jönköping och ha ett seminarium. Metoden mental styling® är Tinas eget varumärke. Hon kallar sig inte medium och behöver inte använda tarot.

Tina ställde ut sin berömda bok Smaka på livet och njut på bokmässan i Örebro.
Tina brukar säja om du vann en miljon skulle du fortsätta jobba med det du jobbar med? Om svaret är nej då är du på fel väg. Låt alltid ditt hjärta leda dig rätt. Hon berättar att hon har hjälpt tusentals människor att hitta sin egen livsväg genom åren. Jag älskar verkligen mitt jobb säjer hon med ett leende.

Tina kan ha varit Ulla Billqvist i sitt tidigare liv för de har exakt samma sångröst

Dessa ord är Tina Rose ord om mig när hon lägger tarot och går på sin egen känsla.

Jag är en stark tjej och magiker, det finns också en sorg inom mig. Hon ser en pelare av ljus som strålar runt mig. Jag är en riktig ljusbärare. Jag har en djupt sår en liten flicka som vill gömma sig. Jag är magiker och jag kan skapa mitt eget liv.

Skötebarn ett ord som kommer till Tina genom att jag sår ett frö i det jag gör. Sedan förstod jag min kapacitet, men jag har gått lång hård väg för att bli pelare av ljus. Jag är lite trött och tappat gnistan lite. Det är svårt att vara ljusbärare och att bli förstådd. Jag drar andra till mig som en magnet både på ont och gott.

Jag är affärsmässig samt har flera sidor av mig själv. Jag längtar efter frihet och avslappning. Jag har fått jobba hårt med självkänslan. Har haft svårt att få in mina rötter. Jag gömmer mig bakom olika masker. Jag har en sargad själ och längtar efter det som är äkta. Vill bli älskad för den jag är och inte för det jag gör. Vi kan aldrig ge ut mer än vad vi har fått in.

Kärlek och rädsla är det krafter som styr våra liv. Hon avslutar med att säja Du kan gå hur långt som helst. Följ bara ditt hjärta som aldrig ljuger….

2 svar på ”Tina Rose från mentalstyling är både författare, medial och anhängare av attraktionslagen”

  1. För att lyckas gå ned i vikt lättare kan Efedrin vara till stor hjälp. Viktigt att veta är att inget bantningsmedel fungerar helt av sig själv. Man måste kombinera det med klassisk bantning. Bantningspiller kan hjälpa dig att förlora vikt snabbare, men kan inte hjälpa dig att tappa vikt om du äter ohälsosam mat och inte motionerar eller tränar.

    Läs mer om Efedrin och andra bantningsprodukter på http://www.apotek24.co.uk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *