Blogg intervju med Our City Radio

Jag är med i Affärsnätverk för kvinnor och i dag ska vissa av nätverkets medlemmar vara hos mig på ett lunchmöte.

Jag jobbar halvtid med eget företag som franchiseföretagare och 75 % som bloggare med olika möten med företagare. Jag har även nyligen gjort en blogg intervju med Our City Radio och ni kommer att få ta del av denna intervju när den är färdig och redigerad.

Ni kan även läsa min intervju hos min egen media och press ansvarige för bloggen nämligen Emelie Andersson. Hennes namn Emelie är perfekt då mode assistenten i filmen Djävulen bär prada hette Emelie. Bara för att den första mode assistenten hette just Emelie så kallade Vouges chefsredaktör alla sina mode assistenter för “min Emelie”.

Ett Affärsnätverk är något helt nytt som alla kvinnor borde ta del av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *