Blogg föreläsning Business and heart

Jag har i dag träffat Åsa Järn från Business and Heart då jag kommer att ha en blogg föreläsning för dem på Clarion Hotell Gillet på frukostmötet inför massor av medlemmar.

Med mig på detta möte hade jag min Facebook administratör Lotta Carlberg som samtidigt driver företaget Bokaflerkunder och min Press och media ansvarig Emelie Andersson. Både Lotta och Emelie kommer att vara närvarande på min blogg föreläsning.

Först gick jag och min Press och media ansvarig Emelie igenom april månads event och schema en halvtimme innan blogg föreläsning med Business and Heart. När vi alla blev färdiga stannade min Facebook administratör kvar och vi gick igen om vissa bitar av min blogg och Facebook grupp som heter blogg Veckomagasinet.

 Så här presenterar Emelie Andersson sig på sociala medier mm

Jag är utbildad inom media så här kan ni följa en media mamma i hennes vardag.
Jag är Anne von Porats högra hand i alla hennes möten med press och media.
Som att det inte vore nog så är med i Team Veckomagasinet där jag är press och media ansvarig för Uppsalas största blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *