Storseans med medium hemma hos mig

I dag ska ett medium komma hem till mig och hålla en storseans för mig och mina vänner.

Jag avslöjar vem denna medium är vid senare tillfälle och kommer även dela med mig vilka budskap hon hade att ge mig från andevärlden.

Hur går en storseans till?

Genom att ett medium har sin seans för flera personer samtidigt och då får kontakt med andra sidan. Det blir ofta en anhörig som har gått bort som använder ett medium som en kanal för att nå ut med sitt budskap. Vi blir några tjejer som samlas hemma hos mig och vi alla väntar med spänning på vad som ska komma fram. Ett medium ska då veta vem den döda vill ha kontakt med och sedan komma med budskap som är för människans bästa. Det kan komma fram både vägledande budskap och man kan även ställa frågor genom ett medium.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *