Medium Katarina Singoalla spår i tarot

Jag håller med medium Katarina Singoalla att man har ett val och ska tolka även tarot efter hur man själv känner in. Nedan skriver jag ut hennes tolkning av tarot när det gäller mina frågor.

Detta är möjligt: Tio i pentagram.

När man får det här kortet så visar det att du igentligen har helheten här agera med hjälp av dina närmaste. Gemenskap är viktig. Släkt, arv och kultur är viktigt i ditt liv. Du måste stanna upp och bli varse vem du igentligen är och vad ditt arv i livet är. Våga vara dig själv.

Detta är viktigt: Magikern

kortet talar om en helhet och att komma i kontakt med hela sitt jag.När man gör det så finner man stabilitet och lär sig som man säger “trolla med knäna” Du bär på kunskaper inom dig som du borde plocka fram. Ta dig tid att utveckla dina talanger, tro på dig själv. Läs gärna en bok om tankens kraft och utnyttja sedan din kapacitet.

Detta kräver mod: Månen upp och ner

kortet talar om att du är vilsen och att rädsla styr en del av din tillvaro. Avstå från andliga kontakter tills du funnit rätt balans. Kortet talar också om besvikelser av känslomässig art ev misstro och bristande tillit. Våga lyssna till din egna erfarenhet.

Detta är trevligt: Ess i stavar.

När det här kortet kommer så betyder det att du kommer ställas inför något nytt, något kraftfullt men det behöver för den delen inte vända upp och ner på hela din tillvaro. Det kan lika gärna vara en impuls som tar form eller en ide som du vill förverkliga. Eftersom det är eld element så gör du något, du riktar kraften utåt och framåt.

Detta är trevligt: Ess i stavar.

När det här kortet kommer så betyder det att du kommer ställas inför något nytt, något kraftfullt men det behöver för den delen inte vända upp och ner på hela din tillvaro. Det kan lika gärna vara en impuls som tar form eller en ide som du vill förverkliga. Eftersom det är eld element så gör du något, du riktar kraften utåt och framåt.

Detta är nödvändigt: Prinsessa i stavar.

När du får detta kort så visar det att du ska ha tillit du kommer att få det besked som du vill ha. Ett meddelande kommer i din väg inom snar framtid. Nya möjligheter, nya kontakter och mer framfart än tidigare. Kortet kan också spegla ditt inre barn oavsett du är ett eldtecken eller inte så finns de anlagen.

Detta är nödvändigt: Prinsessa i stavar.

När du får detta kort så visar det att du ska ha tillit du kommer att få det besked som du vill ha. Ett meddelande kommer i din väg inom snar framtid. Nya möjligheter, nya kontakter och mer framfart än tidigare. Kortet kan också spegla ditt inre barn oavsett du är ett eldtecken eller inte så finns de anlagen.

Detta är troligt: Sex i svärd

När detta kort kommer upp så visar det på att du når ett personligt mål, det kan vara så enkelt som något du har drömt om. Eller en resa som du vill förverkliga här blir den av.

Det sista kortet lägger jag Två i bägare

kortet berättar om samhörighet,gemenskap och samma mål är viktiga bitar i ditt liv. När man får det här kortet så visar det att kärleken och gemenskapen finns här en bra grund att bygga vidare på. En relation att satsa på och att det finns stöd för dina projekt.

Ditt dragna orakel kort: Diana

Diana:ståndaktighet innebär att man håller fast vid ett beslut och inte tillåter sig att rubbas av yttre krafter. Föreställ dig att du är som en mäktig ek med rötterna djupt förankrade i moder jord. Var viss om vad som än händer så kommer du att lyckas.

Ta ansvar för din kropp, din tid och ditt sinne och håll dem fokuserade på ditt mål. Diana hjälper dig att få kontakt med djur, naturen och naturväsen.

Ditt dragna djur kort från keltiska druiderna: Ugglan

Ugglan: lär oss visdomen att vända ett underläge till ett övertag. För de flesta fåglar gör mörkrets inbrott det omöjligt för den att skaffa föda men ugglans exeptionella hörsel gör att den kan fånga och slå ner på en inget anande byte under natten.

Skymmningen har benämts som uggleljus och att gå en tyst promenad i skogen i den glimmande skymmningstiden är ett väldigt bra sätt att utveckla en känslighet för den överjordiska världen och för naturens innersta själ.

Din runa: Ansuz

Runan talar om kommunikation, sång och talets gåva eller en utveckling av den

Med vänlig hälsning Katarina Engdahl

Slutord: För den som vill komma i kontakt med Katarina Engdahl så hittar ni henne bland mina vänner på Facebook. Ni kan adda mig på Facebook där mitt namn är Veckomagasinet Anne von Porat och ni hittar då henne bland mina vänner och kan således även adda henne också. Lycka till och jag kan lova att det hon skrev till mig var klockrent även om jag i bloggen inte vill avslöja mina privata frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *