Blogg & min stora media dag

Jag är på väg till ett mycket intressant möte för jag ska nämligen intervjua en person jag anser är ambitiös som har ett drömjobb. Jag som blogg och media person ska intervjua en stor person inom media.

Jag läste om denna person i tidningen Relation och blev grymt taggat att stämma träffa och veta mer om personen. Jag är otroligt glad över att hon tar sig tid för att träffa mig fast att hon har jobb upp över sina öron. När jag avslöjar vem det är så kommer ni förstå vad jag menar med hur upptagen hon är.

Efter mötet så är det min tur att bli intervjuad av en annan person inom media som kommer till Uppsala för att möta mig. Så då är det en annan media som ska möta mig som håller på med media. Denna dag vill jag kalla för min speciella mediadag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *