Medial vägledning med medium Lotta Lindh

Lotta Lindh är medium och  har givit mig medial vägledning och nedan redogör jag vad hon sa till mig.

Medium Lotta Lindh säger att jag borde ändra något i min kost, vilket jag har gjort nu och använder Nutrilett för att gå ned i vikt. Lotta ger mig en medial vägledning så att jag  senare kan gå tillbaka till detta inlägg och se om denna medial vägledning stämde överens med vad hon sa. Det går åt mycket energi att ge medial vägledning så hon har det heller inte lätt. Jag däremot som får medial vägledning kan luta mig tillbaka och bara ta emot hur enkelt som helst. Att få en medial vägledning är alltid lika spännande anser jag.

Jobbar du förutom att blogga, frågar medium mig? Hon säger senare att det kommer att bli en förbättring inom yrket.

Stryker med handen för pannan för det händer mycket. Jag ska fira något med mycket glädje och skratt. Återförening med en gammal vän. Svek från en vän som inte är medvetet från personen håll.

Jag trodde alltid att denna person var medveten om sitt svek. Så nu idag långt efter det att Lotta gav mig sin vägledning sa denna vän något som fick mig att inse att hon inte var medveten om vad hon faktiskt hade gjort mot mig.

Det finns även en person som jag inte längre träffar lika mycket som trycker ner andra för att höja sig själv. En människa som vill höja sig till högre nivå och är utstuderande elak. Vill ha följare som säger att hon är duktig. En mops vill styra och ställa. Får folk att känna sig skyldiga och få folk att må dåligt helt enkelt en “pomperipossa”.

Medium Lotta Lindh fick se bilder av människor omkring mig och varnade mig speciellt för en av dem som hon beskriver ovan. Hon beskrev personen så bra för hon visste inget om personen. Allt hon beskrev om denna s.k vän stämde till 100 %. För det är exakt vad jag själv har känt med denna människa som också kom fram via vägldeningen.

Jag är klarsynt jag ser inte min potential och köper ej vad som helst enligt Lotta. Jag borde stå upp mer för mig själv än vad jag gör. Jag bygger staket runt omkring mig.

Medan jag satt och fick medial rådgivning av Medium Lotta Lindh så antecknade jag samtidigt för att kunna redogöra detta i bloggen. Vill ni komma i kontakt med Lotta så kan ni adda mig på Facebook där mitt namn är Veckomagasinet Anne von Porat och bland mina vänner så hittar ni även Lotta Lindh och kan adda henne också.

Ett svar på ”Medial vägledning med medium Lotta Lindh”

  1. Hej Anne!

    Måste säga att det hade känts bättre om du hade talat om att du visste vem jag pratade om vad gäller den personen jag ‘varnade’ dig för.
    Samma sak om andra saker som du verifierade?
    Det du skriver här talar bara om vad jag sa, men du skriver inget av det du sa att det stämde?

    Vänligen, Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *