Utlottning av uggle smycke By Margarete Nudel

Nu lottar jag ut den fantastisk vackra uggle halsbandet från By Margarete Nudel

Allt du behöver göra är att maila till [email protected] eller lämna en kommentar i detta inlägg så väljer jag ut en lycklig vinnare. Vem vet kanske blir du den lyckliga vinnaren till ugglehalsbandet?

“Du vet ju vad man säger i fablernas värld talar även djuren”

7 svar på ”Utlottning av uggle smycke By Margarete Nudel”

  1. “vis som en uggla” ….vill nog de flesta vara. Att få bära symbolen för vishet skulle ge mig lite styrka. Och så är ju smycket väldigt vackert!

  2. Ugglehalsbandet går till min fina dotter som äntligen är hemma efter ett års hårt aupairjobb i USA. Tanken på att ge upp och åka hem fanns aldrig, eftersom hon inte ville svika barnen, fast hennes hemlängtan var stark hela året.

  3. Jag har en svägerska som älskar ugglor, skulle gärna ge den till henne =)

  4. Så vacker halsband! Skulle bli överlycklig om jag har turen att det då det!! Håller tummarna hårt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *