Föreläsning med världskända författaren, fotografen & filmaren Mattias Klum

Ni har säkert sett hans bilder i National Geographic World då Mattias Klum har tagit bilder av surikater i Botswana. Eventet ordnades av Widerlöv och Co från Uppsala.

– Det var Widerlöv & Co som hade ordnat detta event. Det var även Widerlöv & Co som bjöd in mig som gäst för denna föreläsning av Mattias Klum

– Widerlöv & Co började med två bröderna Tomas och Stefan Widerlöv. De utbildade sig i Gävle till mäklare och började jobba i en 25 kvm kontor i Fålhagen Uppsala. De hade även flyttstädning som extra service till sina kunder och sökte starta eget bidrag som blev beviljad.

”Vi finns där vi verkar” är Widerlöv & Co:s filosofi. Idag har de kontor på tre ställen i Uppsala. Från Hjalmar Brantingsgatan flyttade de runt hörnet till Väderkvarnsgatan där de har en större lokal med fönster ut mot Vaksala torg. Kontor nummer två fann de på Sysslomansgatan och den tredje etableringen var en villa i Kåbo, som erbjuder avskildhet för möten med kunder i trädgården om sommaren.

började med två bröderna Tomas och Stefan Widerlöv. De hade utbildad sig i gävle som mäklare och började jobba i en 25 kvm kontor i Fålhagen Uppsala. De hade även städfirma som extra service till sina kunder och sökte starta eget bidrag som blev beviljad.

“Vi finns där vi verkar” är Widerlöv & Co:s filosofi. Idag har de kontor på tre ställen i Uppsala. Från Hjalmar Brantingsgatan flyttade de runt hörnet till Väderkvarnsgatan där de har en större lokal med fönster ut mot Vaksala torg. Kontor nummer två fann de på Sysslomansgatan och den tredje etableringen var en villa i Kåbo, som erbjuder avskildhet för möten med kunder i trädgården om sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *