God och stor tallrik med kebab hittar du på Palmyra i Årsta/Stockholm

I mitt liv har jag aldrig sett så stora tallrikar med så mycket mat på. Jag har nämligen ätit kebab på Palmyra kebab i Årsta/Stockholm

När jag såg dessa stora portioner mat funderade jag om det var pga av den stora mängden som folk vallfärdade hit eller om maten var god? Jag beställde en hel portion och jag måste säga att kebaben var super god. Ryktet om denna goda kebab hos Palmyra kebab nådde mitt öra genom en konferens som drevs av franchiseföretag Waynes Coffee. Några företagare berättade om den goda kebaben de hade på Palmyra.

Vad jag fick höra är att de importerar sin kebab från Tyskland och vet ej om det stämmer, men det var supergott. Jag gillar när kebab kött är fett och saftigt. Jag har mycket svårt för kebab som är torrt eller skurna i tjocka bitar. På Palmyra kebab var de tunt skurna och saftiga precis såsom kebab ska smaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *