Tips för att öka statistiken till din blogg

Vill du som mig få en större blogg och öka din statistik till din blogg?

Jag har träffat Emil Paulsson som jobbar på Better Search, vilket innebär bättre sökning. Jag har då fått kalkyl över hur det faktiskt ser ut när man ordnar ett bättre värde på sin hemsida eller blogg. Emil kommer att maila företaget som står bakom min blogg som administratörer så ska de ordna upp allt.

Emil är expert på att vägleda hur man ökar sin statistik till bloggen. Jag må vara Uppsalas största bloggare, men jag siktar på att bli Sveriges största bloggarVi har gått igenom min blogg och var felet ligger just nu som vi kan ändra på.

 Så här ökar du din statistik till bloggen

1) Skriv intressanta huvudrubriker

2) Tänk på att formulera innehållet så att läsaren alltid får lära sig något nytt hos dig.

3) Glöm inte nyckelord som folk kan tänkas söka på för att hitta intressanta bloggar.

4) Byt länkar med andra bloggare

5) Samarbeta med intressanta företag som du kan marknadsföra som i sin tur kan göra något för att stärka ditt varumärke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *