Pressmötet av Silja Tallink line i Stockholm

 Tallink Silja Line bjuder in till pressvisning av nyrenoverade fartyget Silja serenade The shopping mall of the Baltic sea.

Jag och Lotta (bokaflerkunder) tog tåget från Uppsala kl 09.35 och Lotta var då på väg från Tierp till Uppsala. Jag tog snabbt två kaffe med mig och möttes upp av Lotta.

2 svar på ”Pressmötet av Silja Tallink line i Stockholm”

  1. För att vara “uppsalas” största bloggare är det en skam att du inte har någon känsla för det svenska språket. Ej heller verkar det finnas kunskap till att skriva bildtexter.

    Vad är ALLA INFORMATIONEN för något? Jag måste missat en svenskalektion där denna böjning förklarades.

    Bildtexter med personer kan med fördel anges “th ( läs till höger ) ” alt tv ( läs till vänster ) och sedan namnen. Att skriva att den ENE personen är xx och den ANDRA är yyy, säger mig som läsare synnerligen lite.

    Som bloggare och att få gå på en pressvisning hade jag försökt att ta ett kort på de nya sviterna som du nämner. Beskrivningen att dom är lika stora som ett “RUM” är rätt vaga. Påminner lite om längdangivelsen, att något är lika långt som ett snöre.

    1. Jag är hemskt ledsen för hur jag skriver. Jag har en mycket svår dyslexi som är ett stort hinder för mig när jag skriver. Ibland förstår inte ens jag själv vad jag menade när jag läser igenom min egen text. Jag ser i efterhand hur jag upprepar mycket och vet inte hur jag ska göra om en mening. Tyvärr så är detta mitt handikapp och det är ett hinder för mig. Jag fick skriva uppsatsdelen i svenska 6 gånger innan jag fick godkänt. I övrigt så är det mitt enda godkänd resten av mina betyg är mycket väl godkänd och väl godkänd. I snitt har jag 4.4 i betyg och det högsta är 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *