ACQUIRE – A FASHION SHOW TO HELP CHILDREN WITH CANCER

Den 7 mars öppnas dörrarna för en spektakulär kväll, vid hantverksföreningens vackra lokaler!

Låt er inspireras av vårens kollektioner från Filippa K, MQ, Vero Moda och Sportstyler. Med smycken från Mattssons Guld och The Archives. I slutet av denna modevisning, kommer min egen designade kollektion “Acquire” visas upp för inspiration för sommaren. … Mitt syfte med denna modevisning är att samla in pengar till barncancerfonden. För 5 år sedan dog min gudmor Lisa i benmärgscancer och barncancerfonden var betydelsefull för henne. Så jag förenar mitt stora intresse för mode, men även för att tillägnan denna modevisning till min gudmor.
Det lovas Goodie Bags till de 50 första!

Ett svar på ”ACQUIRE – A FASHION SHOW TO HELP CHILDREN WITH CANCER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *