Vill du boka talare utan mellanhänder?

På Bestseller finns ett hav av talare som du kan boka helt utan mellanhänder.

De talare jag hade varit mest intresserad av är följande:

Daniel Kaplan som har 20 företag bakom sig och är mest känd för tradera. Tradera är en sida man lätt blir beroende av pga av hur bra uppbyggt det är och hur lätt det är att handla hos dem. Den som har skapat idén är ju så klart föreläsaren Daniel Kaplan.

Tradera har dessutom en väldigt hög SEO sökoptimering vilket är A och O för företag som vill synas på nätet. Visste ni att marknadsföring stiger med 25 % varje år på internet? Detta visste tydligen Daniel Kaplan om och därför har en avancerad SEO optimering på Tradera. Hur vet man när en sida har bra sökoptimering? Tex vad du än googlar på så kommer tradera upp. Du kan lika gärna skriva ordet “ost” så kommer en bok upp som säljs på tradera. Skriv vad du vill på google och du får upp tradera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *