Kärt besök av Maria Arvidson hemma hos mig

Först var vi på Maria Arvidsons nya mottagning och satte upp gardiner sedan åkte vi och köpte smörbakelser på Guntherska hovkonditori och åkte hem till mig.

Senare kom Dilek och då kokade jag lyxkaffe med goda smörbakelser från Guntherska hovkonditori som Maria hade med sig. Jag älskar kaffe med grädde. Båda dessa tjejerna är födda i vattumannens tecken och är för mig väldigt lika i energin. Båda är akademiker och lever livet här och nu.

Maria kommer att åka på en konferens i San fransico som handlar om anti age. Det omfattar då fillers, hormoner, stamcellsbehandlingar och mycket annat. Det handlar om hälsa, motion, kost och förebygga sjukdomar. Senare åker hon till monaco i april. Det är därför dr Maria Arvidson är svår att nå för hon åker världen runt och fortbildar sig. Hon utvecklar sig och lär sig ständigt om nya saker inom detta område. Här sätter maria upp nya gradiner på sin nya mottagning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *