Nashi Argan Oil som balsam för håret från Bellbox

Nashi Argan Oil är verkligen som balsam för mitt hår och den olja jag har fastnat mest för.

Jag har provat de flesta oljorna som är avsedd för torrt hår. Jag har även provat som mask att använda äggulor som inpackning. Ägg innehåller ju nästan 60 % fett så det är väldigt bra för slitna hårtoppar.

 

blogg bellbox
Nashi Argan Oil från Bellbox

 

Första gången jag provade Nashi Argan Oil var hos en väninna som hade den i sitt badrum. Denna väninna har väldigt torrt hår och om hon har valt denna produkt så är det något speciellt med den tänkte jag. Denna väninna har inte behandlad hår utan den är snustorr från grunden. Jag har i normala fall väldigt fett hår, men eftersom jag har behandlat mitt hår med mycket färg och hairextansion så har jag slitit ut mitt hår enormt mycket.

Jag beslutade mig för att testa den och märkte hur mitt hår redde ut sig som om jag hade balsam i håret. Därför säger jag att Nashi Argan Oil är som balsam för mitt hår.

Nashi Argan Oil har flera produkter som schampo, balsam och schampo för vardagligt bruk. När jag testade Nashi Argan Oil visste jag inte att den hade en serie av olika produkter för håret så jag är nu jätteglad att ha kommit i kontakt med hemsidan på Bellbox där jag kan beställa hela serien för mitt hår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *