I går skickade jag Reiki distanshealing till två personer

I går mötte jag på två vänner som behövde Reiki healing.

En av dem skickade jag healing kl 21.00 och den andra skickade jag healing kl 21.15 för olika besvär. Jag skickar då tre olika tecken som är hemliga, för vi har fått lära oss av att hemlighålla dessa tecken.

Jag känner inte att man ska hemlighålla dem, utan jag anser att man ska lära ut dem så att alla kan sända healing till varandra. Detta fungerar verkligen annars skulle jag inte utbilda mig ända till mästarnivå i Reiki Healing.

Vad är vänskap?

Vänskap växer inte på träd det har jag fått lära mig. Vänskap är något så sällsynt vara det är som att försöka hitta en nål i en höstack.

Vill ni beställa en tavla för en vän kan ni gå in på Sumopix här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *