Nu kan ni rösta på Finest Awards 2015

Jag ser fram emot att se Årets toppblogg på finest Awards 2015

Ni kan inte längre gå in och rösta på Finest Awards 2015 för nu är det försent. På onsdag är det nämligen Finest Awards 2015 på Café Opera och när prisutdelningen sker så är det bara inbjudna som får komma. Sedan när det är stor bildskärm då ni kan se vinnarna och efterfest då kan alla komma fast du måste fortfarande anmäla dig. På Facebook så finns det redan ett ordnat event så att du kan gå in och köpa biljett.

Detta visste du inte om Finest Blogawards

Hon kommer också att snart vara med i ett tv program jag ännu inte kan avslöja vad det handlar om.

För att se mer bilder av sommarfesten för modegallerian så kan ni gå in i ett gammalt inlägg jag har gjort här.

Ni kommer se massor av bloggkändisar på plats som är där för att se vinnarna eller för att de själva är nominerade. Det blir ofta samma personer som vinner varje år och det är för att de är så duktiga och att ingen brädar dem. Må alltid den bästa bloggaren vinna och må vinnaren inte ta sin vinst för givet. Detta är ett minne för livet för den som vinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *