Bild tagen av kändisfotografen Marie Therese Karlberg

Nedan bild togs av kändisfotografen Marie Therese Karlberg på eventet som jag blev inbjuden av Regina Lund.

Första gången jag träffade Marie Therese Karlberg var genom vår gemensamma vän Dr Maria Arvidson som tog med mig till hennes ataljé för fotografering. Marie Therese Karlberg hade då en hund som knappt kunde se som jag bara älskade för hon påminde mig om min kanin Stumpan. Denna hund kom alltid i min närhet när jag skulle fotograferas och det roliga var att Marie Therese Karlberg retuscherade bort stackars hunden på bilden. Jag hade gärna velat ha kvar hunden på bild. Vet ej om denna söta hund fortfarande lever för den verkade väldigt gammal. Den ville komma fram till mig hela tiden och det fanns en glasdörr emellan som hunden inte kunde se vad det var och därför inte visste hur hon skulle närma sig mig.

Jag hade i varje fall en fantastisk dag hos denna fantastiska fotograf den gången då Dr Maria Arvidson tog med mig till henne. 

Marie Therese Karlberg har ett företag som heter Shayfoto. Maria Therese Karlberg är frilansande fotograf och är med på olika kändisfester för fotografering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *