föredrag och meditationskväll med Marica Eriksson & föreläsaren Mattias Brodin

Föreläsning av Mattias Brodin var något helt nytt inom deeksha oneness blessing.

Mattias berättade från början hur han hade ett liv fyllt med droger och kriminalitet till hur han fann ljusets väg och blev Deeksha givare. Det var en otrolig fantastisk och gripande historia för oss alla som var där för att lyssna på honom.

Jag tyckte att något med Mattias Brodin var bekant sedan kom jag på att han var slående lik amerikansk artist Ryan Gosling.

Vi har utfört en Indisk Chakrameditation som balanserar de olika chakrorna.
När chakrorna är i balans så är vi i psykisk balans. Av olika händelser, fel mat ,stress osv kan ett chakra eller fler bli obalanserade.

Vi  körde även en andningsmeditation som kallas Ananda Mandala. Som löser upp olika blockeringar i kroppen psykiska och Fysiska.

Många positiva förändringar har skett i människors liv efter en meditationskväll eller en Awakeningkurs. Massor av Deeksha/Oneness Blessing

Mattias Brodin säger han att tomrummet som fanns inom honom är nu fyllt av kärlek. Han är nyligen hemkommen från Indien/Oneness University och är förklarad uppvaknad. det händer just nu så stora ofattbara mirakler på Oneness University men även runt om i världen. Som kommer att berättas. Detta föredrag är en startpunkt för Mattias för hans plan/dröm är att få åka runt i skolor och fritidsgårdar och berätta om sitt liv. För att vända det negativa till det han gjort till det positiva och hjälpa andra. 

Mattias Brodin sa något som är väldigt sant. Han berättade att han når kriminella ungdomar som har börjat använda droger. En som har studerat och själv aldrig har varit där har inte lika stora chanser att nå ungdomarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *