Sveriges första SM i fransförlängning anordnas på ATTITUDE-STHLM av Lashia i samarbete med SEYF

Jag har själv haft fransförlängning och jag tror att även denna skönhetsmetod utvecklas mer och mer.

Ögonfransförlängning är ett hantverk som de senaste åren fullkomligt exploderat på marknaden. Lashia är en av de första renodlade skolorna inom fransförlängning i Sverige. Tillsammans med SEYF – Sveriges Estetikers Yrkesförbund tar de nu krafttaget och samlar den svenska fransförlängnings eliten för ett första Svenska Mästerskapen i ögonfransförlängning.

Finalen hålls den 7-8 Mars på ATTITUDE-STHLM där domare från de största företagen inom ögonfransförlängning har bjudits in för att skapa en helt opartisk jury. Deltävlingarna kommer att hållas på fredagen med en hejdundrande final och prisutdelning sker på lördagen. Kom och titta hur en ögonfransförlängning går till och prata med lärarna från de största skolorna. Är du själv intresserad av att gå en utbildning kommer du att kunna boka en utbildning till rabatterat pris under mässans dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *