Jonna Bergh grundade Styleby med Elin Kling

Elin Kling har tillsammans med Jonna Bergh grundat Styleby och de båda kommer till Attitude STHLM.

STYLEBY är magasinet för dig som vill ha det bästa urvalet från svenska och internationella designers.

STYLEBY lägger stor vikt vid personlig stil, och i varje nummer träffar du världens kanske mest stilsäkra kvinnor (och män)  i form av personliga intervjuer. STYLEBY´s modechef och creative director är den internationella modepersonligheten Elin Kling. Chefredaktör och ansvarig utgivare är Jonna Bergh.

Jonna Bergh grundade STYLEBY tillsammans med Elin Kling, där hon är chefredaktör. Hon inledde sin karriär som högprofilerad reporter på Expressen, men har de senaste 15 åren arbetat i magasinsbranschen med ett förflutet på Cosmopolitan och Glamour.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *