Myrorna presenterar vårens senaste trender på ATTITUDE-STHLM

Vintage, second hand mm visas från Myrorna på Attitude STHLM

För första gången gästar Myrorna den stora trendmässan ATTITUDE-STHLM med en “popup-butik” fylld av särskilt utvalda plagg, accessoarer och bijouterier. Myrorna kommer att presentera två trendteman; ”Epic and strictly brave” samt ”relaxed personality”.

Myrornas kunder är personer med höga krav på personlighet i sin stil, oavsett om det är en vintagekille, rocktjej eller glamourstudent. Jag själv är en inbiten gäst på Myrorna för att se om jag hittar något udda. Det finns något för alla eftersom man aldrig vet vad man kan hitta på Myrorna.

I Myrornas popup-butik på ATTITUDE-STHLM har vi handplockat grymma plagg, accessoarer och skor för alla plånböcker, bara för dig att gå dit, bli inspirerad och shoppa! I Myrornas monter får du också veta mer om hur du kan bli miljöaktivist genom att älska mode och hur du hjälper andra bara genom att våga ha personlig stil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *