Smyckesdesigners truly me intar ATTITUDE-STHLM

Med känsla för form, silver och vackra ädelstenar har smyckesdesignern Heléne Wetterskog utvecklat sitt eget varumärke – Truly Me.

Kollektionen innehåller allt från stilrena silversmycken till lite mer “bling” för festliga tillfällen, och du blir mycket inspirerad att hitta din egen stil – det vill säga ditt “truly me”. Samtliga smycken är tillverkade i sterlingsilver – äkta smycken för en äkta känsla. Truly Me Jewelry Design grundades år 2008 och smyckena säljs exklusivt i egen butik/showroom i Stockholm och via webbutik.

När det kommer till smycken är jag själv mest intresserad av örhängen och halsband. När det gäller armband så har jag inte så stort intresse och inte heller när det gäller ringar. Det som syns först är alltid örhängen för det ramar in ens ansikte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *