Mitt hår växer 1 cm/vecka

Jag har provat oneBeauty från Fitnessguru som har fått mitt hår att växa 1cm varje vecka!

Så här får du håret att växa fortare

Om ni har följt min blogg så vet ni hur jag alltid har varit besatt av att min karisma sitter i håret. Såsom Akilles häl i grekisk mytologi hade sin häl som sin känsliga del så är det mitt hår som är min “Akilles häl”. Jag är ingen utan ett fint hår och nu är problemet löst för gott. Jag som brukar färga utväxten var 3:e vecka för att bibehålla mitt röda hår får nu färga utväxten varje vecka för att hinna med håret som växer som gräs tack vore OneBeauty från Fitnessguru.

Fitnessguru har nu lanserat ett helt nya pre-workout One Power® som dricks 30 minuter innan träning för maximal energi, fokus och styrka.

One Power® passar för alla som vill öka sin prestation vid träning och bidrar till muskeluppbyggnad och återhämtning samt kraftig energi så du kan ge 100% vid varje pass.

Till detta kan du även komplettera med fatburner i varje liten påse finns tablett som du kan använda för att förbränna fortare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *