Rapunzel of Sweden peruker, löshår och nailextansions

Rapunzel of Sweden har bland de finaste kvalité du kan önska dig i hårväg.

Jag har själv både använt mig av clip on löshår från Rapunzel of Sweden och nailextansion. Det som är bra med clip on är att det sliter inte alls på håret och du bestämmer själv när du vill vara extra fin med touch of glamour.

Äkta handknutna Lace Peruker Blond 30 cm finns i flera olika färger. Du kan gå in här och se på de olika färgerna som Rapunzel of Sweden använder.

Clip-on set European Rakt #27 Medium Golden Blond 50 cm från Rapunzel of Sweden

Något jag önskar mig för en fotografering i februari inför ett mode event jag kommer att delta i är Clip-on set European Rakt #27 Medium Golden Blond 50 cm. Jag kommer den dagen ha professionell fotograf med mig för eventet. Även Clip on set finns i flera olika färger och du kan gå in på denna sida av Rapunzel of sweden.

Ni ska veta att jag är en inbiten gäst på Rapunzel of Sweden varje gång jag är på vippen att gå på en galapremiär är äkta löshår ett måste för mig som driver en känd mode blogg.

 

Ett svar på ”Rapunzel of Sweden peruker, löshår och nailextansions”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *