Annie och den lille mannen av C. N. Elvnääs en bok om attraktionslagen

Vill du läsa en bok om attraktionslagen?

Denna bok rekommenderas av Jessica Edlund och ni kan beställa boken på bokförlaget Förlaggefleau.

Annie har en liten man Pyssling som dyker upp i hennes liv. Han pratar om attraktionslagen och betydelsefulla val. Hon som hade haft ett så fridfullt liv innan han dök upp. Fridfullt och tråkigt, tänkte Annie.
Livet med den lille mannen blir allt annat än fridfullt, tråkigt och ensamt. Utan att fråga om lov kliver han bara in i Annies liv och börjar att reda upp saker. Ibland behöver man ta sig igenom en hel del pinsamma och jobbiga situationer för att kunna nå fram till sina mål. Men vem kunde ana att hennes livscoach skulle vara en man som inte är högre än ett mjölkpaket? Hälsningar Jessica Edlund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *