Restaurang Fofos i saluhallen

I anrika Saluhallen så finner ni restaurang Fofos med sin underbara pasta som jag bara älskar.

Jag brukar välja pastan med lax, saffran och svamp. En gång köpte jag svarta trattkantareller i Saluhallen och bad kocken på Fofos lägga in den i min pasta. Den pastan blev mitt livs godaste pasta någonsin. De övriga butikerna var stängda när jag var här så därför kunde jag inte be dem laga pastan efter mina önskemål till 100 %.

Det finns en tv skärm på Fofos där du kan se alla maträtter flyga förbi så att du lättare kan välja vad det är du vill äta. En sak jag rekommenderar restauranger att de har en meny med bild på vad man kan äta. Folk äter med ögonen och inte med ord alla gånger.

Tänk på hur hungrig du blir när du ser matprogram eller läser veckotidningar som allers där de visar bilder på olika maträtter. Man blir ju bara så sugen när man ser hur gott allt ser ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *