Ni får gärna kommentera i min blogg

De kommentarer som hamnar under kontakt tar jag bort om det är oväsentliga kommentarer. Ni får gärna kommentera under vilket inlägg som helst, men den som just handlar om kontakt med mig ska inte bli spammad med onödiga kommentarer som “du är dum i huvudet” eller något liknande.

Jag kan ta kommentarer, men under just kontakt delen med mig ser jag helst att folk som har något viktigt att säga lämnar kommentarer. Ni andra kan kommentera i andra inlägg för jag läser ändå alla fast att det är mina administratörer för min blogg som modererar kommentarerna.

Ett svar på ”Ni får gärna kommentera i min blogg”

  1. Eftersom du har WordPress så kan du i adminpanelen ta bort kommentarsfältet med en enkel knapptryckning. 🙂 Jag gjorde det för att slippa kommentarer på den sidan. Har även gjort det på andra sidor som t ex startsidan. 🙂

    You Rock!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *