Jag träffar min coach i attraktionslagen två gånger i veckan numera

Jag har ett helt team bakom min blogg veckomagasinet, som jag kallar för Team Veckomagasinet.

Jag måste alltid se mig i backspegeln för att förstå var jag är på väg just nu.

blondinbella isabella löwengrip blogg
Blogg team veckomagasinet

Nu har jag utökat att träffa min coach inom attraktionslagen till två gånger i veckan. Detta för att bloggen kräver mer coaching och att jag annars inte hinner med min blogg om jag inte får vägledning i varje del.

I dag efter jobbet så kommer jag att möta min coach inom attraktionslagen. Vi brukar alltid börja vårt möte genom att gå ut och äta tillsammans på en trevlig restaurang för att sedan börja lägga energi på min blogg och vägledning.

 

Ett svar på ”Jag träffar min coach i attraktionslagen två gånger i veckan numera”

  1. Gud, vad läckert! Kan inte tänka mig många sundare investeringar man kan göra än just en coach i attraktionslagen.
    Jag har nu studerat den väldigt ingående, flera timmar varje dag i lite mer än 2 månaders tid och jag är fast. Jag har också kommit till en väldigt fascinerande insikt och det är att min senaste bok går väldigt mycket i attraktionslagens tecken, enda skillnaden är att det som andra tillskriver Lagen om attraktion det tillskriver jag hjärnan i min bok. Min plan nu är att utbilda mig hos Michael Losier i Canada för jag gillar hans mentalitet kring LoA.

    You Really rock, Anne! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *