Jon Bergman Uppsala profil utstrålar samma energi som Thomas Dileva

Ingen kan ha missat fridfulla Jon Bergmans (Thomas Dileva energi) som brukar sitt på Stora torget i Uppsala.

blogg blondinbella
En Uppsala profil bör synas på en Uppsala blogg

 

Jan Bergman har förut jobbat på ett ålderdomshem. Han brukar tvätta, äta mat mm på Mikaelgården som finns i Uppsala. Mikaelgården tillhör Stadsmissionen och ligger på Skolgatan 24, huset bredvid Mikaelskyrkan.

Mikaelsgården är en öppen verksamhet för vuxna människor som lever i någon form av utanförskap, som hemlöshet, missbruk, psykisk ohälsa eller andra sociala problem.

Han har endast bott 7 år i Uppsala och redan blivit en Uppsala profil. Har haft hem och nu har han inget hem. Han vill ej ta emot socialbidrag för han känner att det går emot hans andliga plan som just nu innebär att sitta på stan och bara vara för stunden här och nu. Är på sin andliga resa har förut haft minnen att han var en flicka.

En kan inte gör allt, men alla kan göra något därför bör ni hjälpa Jon Bergman när ni ser honom. Jon är välsignad och bär med sig en kunskap och är en andlig person. Stanna upp och våga tala så blir det ett möte ni aldrig kommer att glömma. Jag blev påmind om Thomas Dileva när jag talade med Jon de utstrålar samma energi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *