Jag önskar mina läsare ett Gott slut & Gott nytt år (år 2014 hemligheter avslöjas delvis)

2014 kommer att bli ett fantastiskt år då min blogg ingår samarbete med fler företag än någonsin.

Detta sker 2014 som är kopplad till min mode & business blogg Veckomagasinet

1) Jag samarbetar med två olika företag.

2) En kort film kommer att göras som handlar endast om mig och min blogg Veckomagasinet

3) En bokförlag vill ge ut en bok tillsammans mig och ämnet det ska handlar om kommer jag ännu inte kunna avslöja.

Jag är utbildad inom företagsekonomi och systemvetenskap med C++ som programmeringsspråk. Allt inom programmering är nu bortglömd så jag behöver friska upp mitt minne och gå om systemvetenskapliga terminen.

Kanske tror ni att jag jobbar dygnet runt? Nej absolut inte utan jag jobbar halvtid med bloggen och halvtid som chef för ett franchiseföretag. Jag är inte den som stressar fram i livet utan jag kan konsten att blanda nytt med nöje. There is no business like showbusiness och jag njuter fullt ut av precis allt jag gör.

Jag har flera alternativa utbildningar jag vill gå 2014

1) Systemvetenskap

2) Drama lektioner

3) Mediala utbildningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *