Besök av skönhetsdoktorn & vännen Maria Arvidson

Som bloggare har jag många minnen i min blogg bl.a den dagen Maria blev min för evigt.

Jag glömmer aldrig när Dr Maria Arvidson tatuerade in på sin fot att hon tillhörde Hertiginnan (Anne von Porat).

Sedan dess har Maria Arvidson tillhört min innersta krets av vänner för vi fann varandra och kärlek uppstod redan vid första ögonkastet. Jag hade saknat henne så mycket och i går träffades vi och det var ett kärt möte. Maria gav mig en julklapp som jag blev superglad över.

Maria och jag besökte förut kändisfotografen från Shayfoto då hon plåtade mig. Nedan bilder är tagen hemma i mitt kök tillsammans med skönhetsdoktorn Maria Arvidson. Maria är läkare och driver skönhetssalong där hon utför botox, juvederm och restylane för sina kunder.

En tanke om “Besök av skönhetsdoktorn & vännen Maria Arvidson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *