Min nya hårfärg från rött till brunett (Rapunzel of Sweden)

Jag har förut använt löshår från Rapunzel of Sweden och då både ändrat färgen på mitt hår och löshåret från Rapunzel of Sweden till rött.

Rapunzel of Sweden är känt för sitt löshår som de säljer både i sin butik och på nätet. Du kan beställa deras löshår här om du vill.

Kända personer som Carola och Blondinbella Isabella Löwngrip använder löshår

Jag har bra kontakt inom frisörvärlden och kan därför göra hairextansion till inköpspris och har gjort detta under flera år. Jag har i dag inget löshår kvar i håret, utan tänkte låta håret växa till sommaren innan jag gör flera radikala ändringar. Annars brukar jag alltid använda löshår från Rapunzel of Sweden. Det är många kända personer som Carola, Anna Book och Blondinbella som brukar anlita Rapunzel of Sweden för deras löshår.

2 svar på ”Min nya hårfärg från rött till brunett (Rapunzel of Sweden)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *