Mitt möte eventsamordnaren Christina Johansson från Chajn events

I går träffade jag en eventsamordnaren Christina Johansson från Chajn events.

Vi gick igenom schema för nästa års event som kommer att ske. Vad vi kommer att göra nästa år tillsammans kommer ni att få ta del av efter nyår. Det kommer att ske olika event som är kopplad till min mode blogg.

event Chajn Events
Namnet Chajn Events innehåller hennes initialer

Jag är väldigt rak med mina frågor och ställde henne frågan vilket var hennes första intryck av mig. Som ni vet så får man aldrig en andra chans att göra ett första intryck. Jag fick höra väldigt mycket, men något som fick mig att ändra på något var min hårfärg. Jag beslutade mig för att ändra på min hårfärg och har tack vore Christina Johansson från Chajn Events vågad ta steget ut. Jag färgade håret i går kväll hos min frisör Sabina Bergstedt till en mörkbrun färg.

Bilder av min nya hårfärg får ni se i kväll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *